Öncelikle; Satış konunuzla ilgili tüm mesajları baştan sona okuduğumu belirtmek isterim.

Sitenizle ilgili hiçbir bilgim yoktu, fakat biraz araştırınca jenerik (4 harf) bir alan adına sahip olan bir sitenin sizin siteniz olabileceği hususunda karar kıldım ve reklam bölümündeki açıklama ile satış konunuzdaki mesajınızı karşılaştırınca bu sitenin doğru site olduğunu anladım. (eğer yanlış ise lütfen uyarın ve mesajımı düzelteyim.)

Affınıza Sığınarak Yukarıdaki siteyi değerlendireceğim. (Maksadım övmek veya baltalamak değildir)
Öncelikle alan adı seçimi ile proje uyumuna diyecek sözüm yok, fakat bu alan adına ve ileriye dönük büyüme ivmesi gösteren bir projeye pekte uymayan bir tasarım ve içerikle karşılaştım. Biraz blog görüntüsü içerisinde kalmış bir proje olmuş. Yalnız başınıza proje ile uğraştığınızı düşünürsek şu anki durumu görmezlikten görmek mümkündür ama ilerde site yapısının değişmesi daha kullanışlı ve etkili olacaktır. Bu süreçte alan adı ve projenin de marka değeri oluşturulmalı ve daha kurumsal (-uzmanlarla birlikte) bir hizmet sağlanması projenize etki edecektir.

Yeni Projeniz hakkında bir bilgim yok ama "mekan" ile ilgili bir çalışmanıza rastladım eğer o ise bu domainin subdomaini olarak biraz ağır kaçacaktır düşüncesindeyim.

Fiyat Hususunda ise Aylık Gelirinin Katmadeğerinin biraz üzerinde bir fiyat belirlemişsiniz. Sitenin Tamamına 170-175 Bin Lira isterken %49 oran için bu fiyat 90 Bin Lira oluyor. Bu Hususta Sitenin Tamamında(%100) 185 Bin Lira Civarına tekabül eden bir fiyat ortaya çıkıyor. Tabi mal(proje) sizin istediğiniz fiyata satarsınız ama fiyat paydasında sabitlik göremedim.

Banka Hesabı isteme hususunda haklı yanınız var ama buna başka bir çözüm bulmalısınız, şahsen ben sadece ön görüşme yaptığım birisine bankadaki paramın ne kadar olduğunu söylemem.

Lütfen Beni Yanlış Anlamayın, yorumumu bir yatırımcının hangi gözle bakabileceğini (en azından benim açımdan) baz alarak okursanız sevinirim.

Saygılarımla,