Şuanda siteniz çok güzel paralar kazanıyor diyebiliriz, afiyet olsun güle güle harcayın.
Sitenizi çoğu kişi biliyor zaten ondan yorumlamakta beis görmüyorum. Dilerseniz silebilirim yorumumu;
Şuanki haliyle düz 10K kazandığını varsayalım. 5K edecek kişi başı. Yatırımın kendini amorti etmesi 18 ay civarına tekabül edecek. Tabi hitinizin artmasıyla daha erkene çekilebilir.
Ancak ben genel olarak kullanıcı etkileşimine baktığımda, 1.si marka olgusu yok sitenizde. (keşke olsaydı) insanların direk sitenizi arama oranı kaç mesela? x.com şeklinde araç çubuğuna yazarak sitenizi düzenli bir şekilde takip ettiklerini de sanmıyorum.
Tamamen sizin content girdiğiniz ve etkileşimin olmadığı bir site. (bunu facebooktan da görebiliriz.)
Evet bu site güzel paralar kazanabilir. Evet günlük 30K hatta 50K hiti dahi olabilir.
Ama bence sandığınız kadar değeri yok. (kişisel görüşüm)
Siteniz tamamen google algoritmasına bağımlı durumda. Bir seo güncellemesiyle spam durumuna düşme ihtimali de var. (seo için neler yaptığınızı bilmiyorum, sadece tahmin.)
Sitenizin temasının kesinlikle profesyonel bir imaj bıraktığını sanmıyorum. Paraya kıyıp gerçek bir tasarım ajansından harika bir tasarım alabilirsiniz.
Yeni projenizle tabi ki gelirinizin artma durumu olabilir. Bu da işin
yatırım kısmı oluyor zaten. Riski almak isteyen her arkadaş için yüksek gelir kapısı açabilir.
Ama şuanki haliyle %50sinin 90K ettiğini düşünmüyorum.
Saygılar. İyi kazançlar.
NOT: Herkesten banka hesabı istiyorsunuz, iş bu metin Adsense ile Istanbuldan evler alacak kadar para kazandıktan sonra yazılmıştır.