geçende böyle bir konu vardı.Bence takmayın ilerde iyi bir yerlere gelin ayrı bir yuvanız ayrı bir eviniz ayrı bir yaşantınız olsun.Bayramdan bayrama gidin.Ancak o zaman değere binersiniz.Hayatımı buna göre yaşıyorum.Kendi dünya ve ahiret derdim kendime yeter.Birde başkasının ki ile uğraşamam vallaha.17 yaşında arabanın için de bir bayram günü yapılan evlilik şakası yüzünden yemediğim azar yemediğim hakaret kalmadı.Espiriyi yapan bende değilim.Şimdi ne zaman evlendireceğiz soruları her gün sorulur oldu.Yani geçmiş zaman hayatımdaki hayallerden sadece biridir;Bir banka kartında olan 50 bin lira ile düğün işine girişmek ve asla babamı buna sokmamak gayretindeyim.Mümkünse karışmasın.Köşede gelen gidene hoş geldin hoş gittin desin yeterli.Bundan bir kaç yol önce valide hanımın " xxx bize karşı çok soğuk" deyişinide duydum normaldir.Çizdiği sınır kendisine kalsın.zira kafam hiç çekmiyor ağrıyı sızıyı.Çokda umrumda değil hissizleştim.Hiç bir zaman bir baba oğul ilişkimiz olmadı paylaştıgımız bir şeyde yok açıkcası bağlayacak bir şey de yok.Kardeşimin hastalıgı nedeniyle 1 seneden fazla ankarada kaldı.Bir günde olupda aramadım.Çünkü arayacak bir durum yok bana göre gereksiz samimiyetsiz diyaloglar.19 yaşındada aynı şekilde olmuştu kavgalarımız.İlerde ailene bakacakmısın sorusuna " bana nasıl baktılarsa bende onlara öyle bakacağım " dediğim için yemediğim şamar kalmamıştı.Halbuki gayet sıradan bir laf.Herkes suçunu biliyor ya.Evladında aynısını sana yapsın diye bela okuyan aileme aynen lafım."Ben ne yapıyorsam evlatlarımda yarında bana 2 katını yapsınlar".Ergen sürtüşmesi değil elbette herkes şimdi babasının keşke sağ olmasından bahsedecek .Ama bilsinler ki bazı insanlar nefes alırken bile ölüden farksızdırlar.