theknightelf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesap kesim tarihi 25'i ise son ödeme tarihi 4 veya 5'idir. Bu süre arasında ödeme yaparsanız faizsiz ödemiş olursunuz diye biliyorum
Hesap kesim tarihi ile son ödeme arasında 10 gün ara vardır..
Exam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir önceki hesap kesim(Örn 25.05) tarihi ile bir sonraki(25.06) arasındaki yaptığınız işlemler toplanır (Harcama - Para yatırma -Taksitler vs) ve sonuca göre borcunuz belirlenir. Hesap kesim tarihi ve son ödeme tarihi arasındaki tarihlerde faizsiz ödeme yapabilirsiniz diye biliyorum.
MujaHeed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
25 Haziran'da kesiliyorsa arkadaşın da dediği gibi ayın 4-5'inde ödemenin son günü olur. Bu tarih arasında ödemeyi yaparsan faize bulaşmamış olursun, her türlü faiz ödeme durumu yok yani. Geciktirirsen, veyahut asgarisini yatırırsan yine faiz işler. Kullanmasını bilene güzel bir nimet kredi kartı aslında.

ismailbal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kredi kartı hesabınız kesildiğinde kullandığınız kadar paranın faizini ödersiniz. İnternet şubesinden takip ederek ayın 24ünde tamamını öderseniz hiç faiz ödemezsiniz. Ancak hesap kesildikten sonra her şekilde faiz alırlar.

Ödeme gününe kadar ödeme yaparsanız sadece ekstrenizde görünecek faizi ödersiniz. Bu aşamada ödeme yapmazsanız faiz işlemeye devam eder.
Tüm cevaplar için teşekkür ederim. Kredi kartına yeni bulaştım diyebilirim. Ama "iyi" anlamda bulaştım. Gerçekten kullanmasını bilene harika bir nimet diyebilirim.

Hele ki taksit seçeneği harika bir şey. Hesap kesimim 25'i olmasına rağmen 6'sında aldığım bir alışverişim için taksitler 6'sında çıkıyor. Çıktığı gibi ödüyorum. Ve gerçekten bir anda 150 TL yatırmak ile Her ay 30 TL yatırarak zamana bölünmüş şekilde ödeme yapmak arasında dağlar kadar fark var. Ve bu gerçekten insanı rahatlatıyor. Tabi burada alışveriş yapma isteğini arttıran etkeni de engellemeyi bilmek önemlidir, dikkat edilmelidir.

Herkese Güzel günler dilerim.