Macbook Air kullanıyorum, işinizi görecektir. Apple ürünlerinin ömrü çok uzundur ayrıca 2-3 senede bitmez ömrü. Tasarım programlarını bile HD5000 ile çalıştırabilirsiniz, PRO gibi olmaz fakat yinede tatmin edici bir performans alırsınız. Mıd 2012 macbook kullanıyorum (HD4000) olandan, bilgisayar müh. öğrencisiyim ve aynı zamanda işim gereği çok yoğun kullanıyorum bilgisayarı, henüz soru yaşamadım Air ile.
Teşekkür ederim bilgiler için
Pro'dan sonra hafifliği inceliği kolay taşınabilir olması size Macbookları daha çok sevdirecektir emin olabilirisniz. Ben yaklaşık 2 senedir Air kullanıyorum işte 3 ay önce eşimede aldım. Hatta o Windows dışında kullanamam ben istemiyorum diyordu. Şimdi çok ama çok memnun.
Benim daha yapamadığım bir şey olmadı.Vmware fusion ile Windows 8.1 de çalıştırıyorum içerisinde. Direkt Windows kurulu olan makineden çok daha stabil çalışıyor diyebilirim.
Arkadaşında dediği gibi 2 3 seneden fazla gider bu. Ben normalde en fazla 6-7 ay kullanırım aldığım dijital aletleri bu işte 2 yıldır beni götürüyor.
Çok teşekkürler sıfır alırsam air alacağım.
Hocam satıcılar gibi davranmak istemiyorum özür dilerim öncelikle.
Şirket Air verdi, onunla çalışıyorum ve kendim MBP'm kenarda yatıyor yaklaşık 3 aydır. Daha önce de uzun süre yatmıştı, ucuza satacak birini arıyorum. Düşünürsen mesaj at halledelim.
Bu arada Bimeks'teki cihaz fiyat-performans olarak bence çok iyi, direk düşünülebilir. Mobil takılmak için ideal.
PM attım