Hocam katıldığınız madde 2012 de yazılmış ve artık geçerli bir şey değil. Adwords kendini iyileştirdi bu konularda sitesine onay almak isteyen biri kendi sitesine değilde başka siteye reklam verip onaydan geçip kendine reklamı vermesi zor çünkü adwords panelinde işlem yapıldığında hemen onaydan geçiyor sitesi sorunlu bir reklamı yayından hemen kaldırıyor yada hiç yayınlatmıyor isterse öncesinde 10 tane farklı siteyi onaylatmış olsun. Bence farklı bir sebebten hit geliyor reklamdan geliyorsada farklı bir sebeb aramak lazım altında tabi burada mantık yürütmek zor.
Cevap için teşekkürler. Araştırmıştım ama bir cevap bulamamıştım.
Şimdi biri sitemin reklamımı yapıp ücretini ödüyor. 10 günde 400 kişi geldi halen gelmeye devam ediyor. Adwordse girdim herşey bomboş para da yok reklamda. inş borçlanmayız bir yerde.
Hocam sizin borçlanmanız demek kredi kartı bilgileri vermeniz demektir. Kredi kartı bilgileri vermemişseniz zaten sizi sıkıntıya düşürecek bir sorun kesinlikle yoktur. Adwordste hesaplar değil girilen ödeme yöntemi önemlidir. Borçlu hesaptan ödeme yöntemi kaldırılamaz buda kredi kartı kime aitse ona zararı olur. Tabi kullanılan kredi kartı çalıntı değilse. Sizin başınız yinede ağrımaz emin olun.