Acele etmeyip frenleyip gitmek herzaman iyidir. Zamanla backlink aşırıya kaçmadıkça başarlı olabilecek bir site. Seo paketindense kendine bir bütçe belirleyip tanıtım yazısı alman ve geri kalanını kendin yapman eğer vaktin var iste backlink çeşitliği göre hareket etmen önemli bir unsur.
Geçen arkadaşlar imleme vesayre dediler ve tanıtım konusu nasıl alınmalı bilmiyorum geçen bir arkadaştan aldım ama sitemi tanıtan bir yazıydı o şekil olmalı değil mi? ayrıca teşekkür ederim.
hocam bu işler cabuk olmaz sabırlı olmanız gerekiyor ve artık alexa eskisi kadar önemli bir yere sahip değil google gelen son algoritmadan sonra seo paketlerininde ömrü bitiyor artık sosyal medya ağırlıklı backlink calısması yaptırmanız daha faydalı olacaktır.
dediklerinizi dikkate alacağım. Anlıyamadım yani yaz yaz kendi kendime yazar gibi oluyorum

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:06:20 -->-> Daha önceki mesaj 02:05:40 --
Forum burası, tabii ki soracaksınız.Hem siz bilgileneceksiniz, hem biz

forumda daha aktif olmanızı, alanında uzman kişilerle diyalog kurmanızı tavsiye ederim
Dediklerinizi dikkate alacağım hocam,tabii teşekkür ederim