Ben Osmaniye'de İşletme bölümünde okuyorum ve İngilizce biliyorum.İstanbul yada diğer üniversitelerde okuyupta İngilizce bilmeyen adam benden kat kat daha düşüktür
Artık ingilizce biliyor musun diye sormuyorlar ingilizce dışında bildiğiniz yabancı dil diye soruyorlar

Birde ingilizce'yi ne derece bildiğiniz önemli.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:41:39 -->-> Daha önceki mesaj 22:29:22 --
İstanbul , Ankara en kötüsü İzmir dışındakiler pişmanlıktır.
Bunu neye dayanarak söylediniz bilmiyorum ama hangi yönden bakarsak bakalım yanlış kapıya çıkıyor.Çevre olarak bakarsanız Bursa,eskişehir,adana,mersin gibi üniversitelerde oldukça iyi çevre edinebilirsiniz.Kampüsleri iyidir zaman çabuk geçer.Eğitim olarak bakarsanız hangi bölümü okuduğunuz önemlidir.Hukuk,pdr,psikoloji gibi bölümlerde üniversiteye fazla takılmamak lazım.Yine o beğenmediğiniz işletme iktisat olayına gelecek olursak bizim okulda üniversiteyi bitirip vergi denetmeni olan,gümrük memuru olan kurumların sınavlarını kazanan bir çok arkadaş var ki facebook üzerinden bunları takip ediyoruz.Maaşları 2500-3000 tl civarında başlangıç olarak.Siz bu bölümleri bitirenleri boş olarak görüyorsunuz belki ama her şey dışarıdan göründüğü gibi değil

Bakın İstanbul,ankara,izmir dışında bir üniversite yani okuduğum üniversiteden mezun bir elemanın hayatını okuyun.
http://www.ozcanmehmet.com/hakkinda
İstanbul,Ankara,İzmir sadece şehirleşme açısından daha zengin.Şehir olarak zengin olmasa zaten o seçkin dediğimiz üniversitelerin Uludağ ünv,Anadolu ünv,Çukurova ünv gibi üniversitelerden pek bir farkı yok.Geçmişine bakacak olursak Çukurova üniversitesi Marmara üniversitesinden daha önce kurulmuş ve sağlam bir üniversite.Olay sadece Üniversitede ya da şehirde bitmez.Önyargılı başlarsak bu işe zaten hiçbir şey olmaz.