8 Senedir webmaster sektöründeyim. Şu zamana kadar sayısız hitli - adsense kazançlı web sitelerim oldu, çoğunun da satışını yaptım; 30k günlük tekil ziyaretçili forum ve blog sitelerim bulundu. Filtreye giren sitelerim oldu, kısacası seo konusunda hizmet verme gereği hiç duymadım. Yeniliklere hep açık oldum; denedim ve tecrübe kazandım

Sitelerinize kendi sitemmiş gibi davranıp ilgileniyorum. Müşteri memnuniyetine çok önem vermekteyim!

Site içi SEO Yapılandırması:
- Yoast SEO eklentisi kullanılarak en doğru ayarlar yapılır.
- Site hızınız için cache modu kurulur. Bu eklenti ile beraber css vs. boyutları sıkıştırılarak küçültülür; gzip modu aktif hale getirilir, konular html ile önbelleklenir yani statik hale getirilir.
- Gereksiz hiçbir eklenti kurulmaz. Yoast seo ile Sitemap ve kategori ekini kaldırmak için ekstra bir eklentiye gereksinim duyulmaz.
- Gereksiz index seo için önemli bir sorun oluşturur. Bu nedenle sayfa,arşiv gibi bölümlere noindex tagı verilir, en verimli robots.txt dosyası ayarlanır.
- Görseller için optimizasyon sağlanılır.
- Site dışı çıkışlarını otomatik nofollow yapan eklenti kurulur ve ayarlaması yapılır.
- Title ve meta açıklamanız anahtar kelimenize göre spam yapılmadan tekrar düzenlenilir.
- Ve gerek duyuluyorsa daha fazla işlemler (favicon.ico eklemesi vs.) yapılarak 2 gün içerisinde tarafınıza raporlanılır.
- Index sorunu yaşıyorsanız;

Çalışmadan sonra seo tavsiyelerin de bulunacağım ve desteği kesmeyeceğim , backlink alımı konusunda tavsiyelerde bulunacağım.

Bu hizmetin bedeli ilk 20 kişiye sadece 69 TL'dir. (Ödeme Yolları T.C Ziraat Bankası)

(Referans aramıyorum)