Çalışma odanız iyiymiş
Bu sorun 3-4 gündür devam ediyor ve halen düzelmedi. Bende sizin gibi bir süre inceledikten sonra problemin Türk Telekomun yurtdışı çıkışlarında olduğunu farkettim. Dikkat ederseniz sadece yurtdışı sitelerinde sorun çıkıyor.
Aynı zamanda DNS'lerle alakalı bir durumda var sanırım. Farklı dnsler ile deneyince bir dns ile açılmayan site bir başka dns ile açılabiliyor. DNS zehirlenmesi yapıldığına dair söylentilerde var. Daha önce Google DNS'lerine ve tüm popüler dnslere hijacking yapıldı. Yine bir sansür çalışması olabilir.
Bu arada ben VPN ile tüm sitelere sorunsuz girebiliyorum siz girememişsiniz sanırım.
Kullandığınız VPN'yi paylaşırsanız diğer kullanıcılara da yardımcı olmuş olursunuz. Çünkü farklı farklı VPN deneyimlerimde giriş yapamadım. Tabi girişlerimde çok büyük sorunlarım olmadığı için beni fazla etkilemediği söyleyebilirim ama Windows 8 olan bilgisayarımda neredeyse hiç bir şey yapılamıyor. Şuanlık problemim yok ama olan arkadaşlara yardımcı olmak her zaman iyidir ve insanı mutlu eder.
Bu arada Üyeliğimin altında Silver Üye yazmıyor, sizde görünüyor mu böyle bir şey?