Google bu, hiçbir zaman ne yaptığı belli olmuyor ki
Özgün içeriğimi 100 yaptıktan sonra bir daha başvurcam o zamanda kabul edilmezsem bende artık blogspot(spinner ile) yada youtube yoluyla denemeyi düşünüyorum.
Ayrıca konularıma su sekilde başlıyordum :
Bayanlar cildiniz için kullandığınız nekadar çok ürün var bilemem ama bildiğim birşey var oda tek bir yüzünüz olduğu ve buna çok iyi bakmanız.
Hergün makyaj,güneşin zararlı ışınları,diğer etkenler derken gün geliyor cikdimizi ihmal ediyoruz.Aslında çok büyük zarar veriyoruz ama farkında değiliz.
Bundan sonra işin biraz daha farklı yönüne kaymaya başladım. Kusursuz Rimel Uygulaması Nasıl Olmalıdır?, Rimel Nasıl Sürülür ve Rimel Uygulaması ipuçlarını sizler için araştırdık.Rimeli uygulamaya üst kirpiklerden başlamalısınız.Bu yeterli olablir, özellikle de bulaştırmaya meyilliyseniz.Eğer hem alt hemde üst kirpiklerinize rimel sürmek istiyorsanız o zaman önce alt kirpiklerden başlamalısınız.
Sonuç olarak doğal bir site yapma telaşını bırakıp, madem sitemizi beğenmediler bu yönde içerik girmeye başladım 
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:17:52 -->-> Daha önceki mesaj 00:13:17 --
Arkadaşlar bunu değerlendirirken geniş kapsamlı düşünmek gerekiyor. Ve en önemlisi o almış ben alamadım modundan çıkmak lazım çünkü emek veriyorsunuz ve bu düşüncelerle kendinizi hem yıpratıyor hem de üzüyorsunuz. Şuna odaklanın sitenizin değeri ne? Kaç kişi geliyor, kaç sayfa okuyor, ne kadar takılıyor, tekrar geri geliyor mu kategorisel düzenim tam mı, yazılarımın özgünlüğü kadar yenilikçi ve seo'ya uygunluğu nasıl, sosyal medya ilişkisi nasıl vb. bazı önemli etkenleri tamamlayıp sağlam bir düzene oturtun sitenizi sonrası hem adsense hem de diğer yönlerden gerisi gelecektir.
Hocam çok haklısınız.Hitim düşük fakat gerçekten doğal ve özgün yazılar yazıyoruz.
Ort. Oturum Süresi
00:05:58
Hemen Çıkma Oranı
%0,00
Yeni Oturumların Yüzdesi
%54,81
Sayfa / Oturum
6,40
Bu verilerlede gelen ziyaretçinin , istediğinden daha fazlasını bulduğunu düşündürüyor bana. Sonucta google adsense "seo tabanlı" değilde "ziyaretçi tabanlı" sitelere değer veriyor diye düşünüyorum. Ama başka bahara kaldı artık.
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.