hitoid adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
suzuki swift
Araştıracağım hocam teşekkürler.
PCMaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Megane coupe öneririm
Megane hoşuma gidiyor aslında Ama otomatiği var mı tam bilgim yok onuda bir araştırıyım.
Aspffice adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rover 200 Si var hb hem konforlu hem ucuz 10 12 Bin civarı.
Hocam parçası az bulunan araçtan korkuyorum açıkçası. Bütün zamanımı sanayide parça arayarak geçirmek istemiyorum.
muhammettas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rover'ın temizini alırsan uzun süre binebilirsin.Servis dışında sanayi ustaları rover'dan uzak duruyor ve parça sıkıntısıda var.Bir abimde var rover 216 6 senedir biniyor son 1 senedir de şanzımanda sıkıntısı var tak tuk vuruyor araba hala gidiyor o derece Dayanıklıdır.
Hocam temizini bulmak zor. Ayrıca yukarda söylediğim gibi parça sıkıntısından korkuyorum. Sağlamlığına diyecek yok fakat bir arıza durumunda hemen zamanıma hemde parama yazık olur.
Turkey_TR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düşünürsen elimde Opel Corsa GSI 1.6 1,500 lira masrafı var sadece 6,500'e veriyorum en son, içinde anfi 1000w bas ve 2 adet buffer + tüplü ruhsata işli ve husisi olarak geçiyor arkada koltuk var yani. 4 jant orjinal. Golf 4 aldığım için satıyorum.
pm gönderdim.
Fatos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2004 model palioları arastırın derim.
Palio benim ilk göz ağrım. Ehliyet kursunda palio ile öğrendim araç kullanmayı. Fakat malesef ki otomatik hevesim var. Yinede teşekkürler.