Benim amacım (sizin deyiminiz ile) "edepsizce" konunun gidişatını değiştirip kilitli konuya çevirtme değil.
Ben konuya ilk gün defalarca yazı yazdım ve ardından sildim. Nedeni ise Alanadları ve konu sahibi arasındaki bir alışverişte "işte suçlu bu" dememekti.
Asla Alanadlarını da hiçbir zaman bu konu içerisinde savunmadım. Kesinlikle ve kesinlikle konunun sahibinin haklılığına inanıyorum.
Fakat konudaki tabirleri bir daha gözden geçirin. "it, çakal, kurt, kazıkçı ..." daha onlarca söz.
Türkiye'de domain sektöründe gerçekten bir level atlamaya sebep olan bir projedir alanadları. Bunun aksini söyleyecek insan vardır elbet ama, gerçekten sektöre bir nebze faydası oldu kim ne derse desin.
Ha bu üstte bahsettiğim level atlama konusu alanadlarını haklı yapar mı ? Elbette yapmaz.
Peki bu konu genel anlamda, buradaki kullanıcıların o projeye yüzlerce kişi önünde burada -it, kurt, çakal- deme cürretini yada hakkını verir mi ? Bence katiyen vermez.
O sebeple konu farklı yerlere gitmiş. Kendi içinizde kendiniz ile kavga ediyorsunuz.
Mesajınızı okudum silebilirsiniz, cevabınızı birdaha pm den atın, konu gidişatını değiştirmeyelim.
Arkadaşlar lütfen bu mesajı görmezden gelin kişi mesajını silince bende silecem. saat 21:49 pazartesi
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi