biliXim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben konunuzu baltalama amacıyla yazmadım, eğer dediğini gibiyse ve ben yanılıyorsam özür dilerim.

Ayrıca konuya laf olsun diye de yazmadım, zira ben de konunuzla ilgileniyorum ve 55 TL teklif veriyorum, eğer bende kalırsa o parfüm geldiğinde orjinal parfümlerin satışını yapan arkadaşımın iş yerinde sizin gönderdiğiniz parfümü ve orjinal olduğundan emin olduğumuz parfümü karşılaştıracağım, ve dediğiniz gibi orjinal çıkmazsa o zaman yine sizi rahatsız edeceğim merak etmeyin.

Hayırlı satışlar.
Hocam bu öyle ortaya at çamuru izi kalsın mantığıyla olmaz bu iş. Daha önce ürün almamışsın benden, hadi onu geçtik satışa ara verdiğimi falan iddia etmissin onu bile araştırmamışsın. Görsellerden hatırladığını iddia etmişsin ama sadece 15 gündür TOM FORD dışında parfüm satıyorum. Ben uslubunuzdan art niyetli olduğunuzu düşünüyorum... Parfüm size kalırsa dilediğiniz yere gösterebilirsiniz ama böyle yapacaksanız da keşke bunu daha yapsaydınız da çamur atmasaydınız alıp gösterseydin istediğin yere sonra gelip problem varsa yazsaydın. Bu saatten sonra ben senin her mesajında art niyet ararım çünkü bu tutum "at çamuru izi kalsın"dan öteye geçebilecek bir tutum değil. Ayrıca bu konu da tartışma yeri değil sorunuz ya da sıkıntınız var ise benim size yaptığım gibi özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Zira konumun daha fazla kirlenmesini istemiyorum.