digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
xcache sadece belirli scriptler ile mi kullanılır?
Yani böyle bir cache sistemi kullanmak için scriptin bunu destekliyor olması mı gereklidir?
Yoksa her scriptin en çok kullanılan mod rewrite sayfalarını cache belleğe alıp her scripti hızlandırma kabiliyetine sahip midir?
Burada sadece vbseo için kullanımı ağırlıklı olarak anlatılmış.
Xcache kullanmak için çalışan scriptte özel bir kod olması gerekmekte midir?

saygılar
aydns7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
performans sağlaması için scriptin xcache göre mi kodlanması gerekli? yoksa kurulum yaptığımda artış sağlar mı?
Benim de sormak istediğim 2 soru daha önce sorulmuş. Sayın aydns7'nin sorusuna cevap da verilmiş fakat birşeyi merak ediyorum.

Altyapısı bize ait olan bir sitede, Xcache vb. kullanıldığında, kullanıcı giriş çıkışları veya arama sorguları sorun olur mu?

Örneğin arama sorgusu GET - POST değerleri ile yapıldıysa, domain.com/arama.php şeklinde oluyor tüm aramalar. Ben siteye girip bilgisayar diye arattığımda da domain.com/arama.php sayfası açılıyor bir başkası girip cep telefonu diye arttığında da domain.com/arama.php sayfası açılıyor. bu durumda ilk yapılan aramayı cacheleyerek sonraki aramalarda hep aynı sonucu vermez mi?

Bir başka sorum da kullanıcı login olduğunda sitenin sağ üst köşesinde kullanıcı girişi yerine kullanıcı bilgileri geliyor. Siteye ilk giriş yapan kullanıcıyı cache'lerse ondan sonraki tüm kullanıcılarda o kişinin hesabı gözükmez mi?

Bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.