Kesinlikle şuan konumu baltalıyorsunuz ve bunu report edeceğim! Geçmişe bakıp görebilirsiniz hiç bir zaman satışımı durdurmadım mart ayından beri r10 da satış yapıyorum ve 1 kere bile - itrader almadım... Emin olmadığınız konu da yorum yapmayınız... Parfümlerimiz %100 Orjinaldir! Bu arada dikkat etmen gereken bir diğer hususta yaklaşık son 2 haftadır TOM FORD BLACK Orchid dışında Parfüm satışı yapıyorum... Mart ayından 15 gün öncesine kadar sadece TOM FORD BLACK ORCHID Satışı yapıyordum. Dolayısıyla başka görsel kullanmadım ve kaldı ki 1. fotograf ürünün kendi tanıtım fotoğrafı ancak 2. ve 3. fotoğraf benim kendi makinem ile çektiğim fotoğraflardır. Başka yerde daha önce kullanılmış olması imkansızdır...
Ben konunuzu baltalama amacıyla yazmadım, eğer dediğini gibiyse ve ben yanılıyorsam
özür dilerim.
Ayrıca konuya laf olsun diye de yazmadım, zira ben de konunuzla ilgileniyorum ve
55 TL teklif veriyorum,
eğer bende kalırsa o parfüm geldiğinde orjinal parfümlerin satışını yapan arkadaşımın iş yerinde sizin gönderdiğiniz parfümü ve orjinal olduğundan emin olduğumuz parfümü karşılaştıracağım, ve dediğiniz gibi orjinal çıkmazsa o zaman yine sizi rahatsız edeceğim merak etmeyin.
Hayırlı satışlar.