BillGates adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesin hoca suçludur zaten, siz sütten çıkmış ak kaşıksınız? Adam bizim sınıfa takmış diyorsun, bu cümlenden baska sınıflarda sorun olmadıgı anlasılıyor. O zaman soru sizin sınıfta kardeş? Hayırdır gomönüst falan mısınız sınıfça
Evet sütten çıkmış ak kaşığım ben. Başka sınıflarda sorun yok demedim 1. ve 2. öğretim olmak üzere bütün sınıflarda bu adamın sorunu yaşanıyor.

Ben sana şunu söyleyim. Ben okul hayatım boyunca en başından beri hayatımda ne bi hocaya saygısızlık yaptım ne de bi hocanın bana garezi oldu. Veya not olayıyla tehdit etti. Benim bu adamın dersinde 1 ufak yalnış hareketim bile olmamış , kızdıysa bikaç dangalak yüzünden yada egosunu tatmin etmek için neden bütün sınıftan çıkarıyor acısını?

Şuan sınıfça adama lanetler okuyan arkadaşlarımız var , millet evine gidicek sınavlar bitti adamın bütü son gün. Yani o yüzden beni kendinle veya başka gözlemlediğin arkadaşlarınla kıyaslama gözünü seveyim. Komünist değilim çok merak ediyosan siyasi görüşümü özel mesaj atta anlatayım sana.