TylerDurden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beyinleri, hakaret etmekten başka bir iş için çalışmayanları muhattap almıyorum.
Burda Sadece Benim Bildigim Dogrudur Diyerek İnsanlara Ahkam Keser Gibi Konuşmalarınızdan Kimin Beyninin Ne Şekilde Çalıştığı Ortadır.

Hukuktan Bahsedip Duruyorsunuz Ancak Karşı Düşünceye Ne Derecede Saygılı Olduğunuzu Hal Ve Hareketlerinizle Baya Güzel Gösteriyorsunuz.

Tekrar Söylüyorum İşinize Gelmeyen Veya Cevap Veremeyeceğiniz Sorulara Yorum Yapmamak Sizi Aciz Durumuna Düşürmez. Sadece Konu Üzerindeki Hakim Olduğunuz İşlerde Ahkam Kestiğiniz Ancak Bilmediğiniz Konulardada Bir Fikir Yürütemediğiniz Anlamına Gelir.

İnsanların Hukuki Destek Verebilirim Sözüne Madem Bu Kadar Takıyor Ve Kimlerin Hukuki Destek Verebileceğini Buradan İnsanlara Bildiriyorsanız eğer Sizin Hukuki Yetkinliğiniz Nelerdir Onu Bilmek İsterim. Öğrencimisiniz ? Avukatmısınız ? Hakimmisiniz ? Savcımısınız ? Yoksa Sizin Tabirinizdeki Gibi Mahkemede Oturup Dinleyen Taraftımısınız ? Nesiniz İlk Önce Onu Burda Bir Söyleyin Yorumlarımızı Ona Daha Net Size Söyleyebilelim.

Kişilik Hakları Nedir Biliyormusunuz ?

Taraflar Arasındaki Sözleşmeye Bir Tarafın Tek Taraflı Olarak Kendi Amaç Ve Çıkarları Doğrultusunda Uygulamasının Ne Gibi Bir Hukuki Yaptırımı Vardır Biliyormusunuz ?

Kendi Sözleşmesindeki Kuralları Uygulamaktan Aciz Firmanın Müşterisine taahüt ettiği "Bireyin Kullanıcı Bilgileri Hiçbir Platformda Paylaşılamaz" Maddesinden Anlamadığınız Nedir ? Savunduğunuz Yada Hatalı Görmediğiniz Kurum Bu Maddeyi Delerek Sizin Üstün hukuk Bilginizle Yasal Olarak Suç İşlemiş Sayılmazmı ?

Avukatlığınızı Yaptığınız Kurumun Tüm Kullanıcı Sözleşmelerindeki Maddelere Haiz Bir İnsanmısınız ?

Aracı Kurum Kelimesinden Ne Anlamaktasın ?

Daha Önce Domain Piyasasında Böyle Kendini Aciz Duruma Düşüren Bir Başka Şirket Gördünmü ?

Belkide Cevabını Bilmediğin Birden Fazla Soruyu Sana Sormak Zorunda Kaldım Ancak Bizim Hakaretten Başka Şeye Çalışmayan Beyinlerimize Bu Soruların Cevabını Verebilecek Kadar Yeteneklimisin Merak Ettim

Benim Yazdıklarıma Hakaretten Kastın Hangi Cümle Ve Kelimelerimdir ?

Parmagınız Pabuç gibi Deyimi İse Galiba Bu Sorularla Birlik Pabuç Olan Parmağınız Bir Kısalır

Tartışma Benim İçin Burada Bitmiştir. Gerek Duyduğum Soruları Domain Etkinliğinde Direk Olarak Muhatabına Sorma Fırsatım Olacak Eğer Cevap Verirse Bende Memnuniyetimi İletecem Ancak Benim Kafamda Oluşan Firma Profilini Ne Cevaplarla Değiştirecekler Onu Merak Etmekteyim.

Saygılarımla.
Kolay Gelsin. Herkese İyi Günler, İyi Forumlar.