Öncelikle Merhabalar Arkadaşlar,

Daha öncede buradan arayışlarım oldu. Şimdi aslında olayı kısaca özetlememiz gerekirse şudur;

Web tasarım yazılım işleri yapmamız sebebi ile ayda onlarca iş gelir e hali ile bizim hepsine yetişmemiz mümkün değil. kurulum içerik vs bizler bir çoğunu burada yapıyoruz. bir takım ufak tefek şeyler çıkıyor. Bu kısımda da dışarıdan sürekli ücretli destek verecek,özelliklede php,html bilen birileri olsun ki WordPressi olayına iyice hakim olsun.

Öyle zor isteklerimiz olmuyor genelde müşterimiz ya içeriklerin ana sayfaya yerleştirme kısmında talebi olur yada ufak tefek csslerin değişmesi editleme diyelim buna. tabi birde WordPressin alt yapısında hataların giderilmesi gerekli modüllerin kurulması vs yani WordPressin olmazsa olmazlarının yüklenmesi örneğin seo gibi

Site başı belki bi ücrette anlaşıp devamlı iş vereceğimiz arkadaşlara ihtiyacım var. ilgilenen arkadaşlar telefonlarını bana pm atarlarsa arayıp biraz detaylı anlatmak isterim.