Hocam,
Şunu unutma; Rabb'im kimseye lazım olmayan birşey vermemiştir diyen sizsiniz. Dolayisiyla bu aciklamanizdan sonra erkek memesinin ne ise yaradigini anlatmak size duser.
Cevap veremeyince, gereksiz yere atarlanip, hakaret ediyorsunuz, yanlis isler bunlar. Sadece erkek memesi degil, mesela 20. yas disleride bir ise yaramaz, cogu zaman sorun yaratir. Hayvanlar uzerinde ise yaramayan diger organlarda var. Bunlarin hepsinin aciklamasini bilim zaten yapiyor. Bilime kulak vermek yerine dogmalara inanmanin bence mantikli bir aciklamasi yok. Daha once dedigim gibi cevap veremeyincede karsinizdaki insana hakaret etmeniz olgun bir insanin yapacagi davranis degil.
Sen doğar doğmaz herşeyi öğrenmiş bir şekilde mi hayata başlıyorsun, yoksa yaşayarak görerek, araştırarak mı ? Henüz bilim dünyasının çözemediği milyonlarca şey varken siz kesin hükümle hayır yok diyorsunuz. Arkadaşım Daha Peygamber Efendimiz'in Arşa yükselmesini bile çözememiş bu bilim sen neden bahsediyorsun? Bilime kulak veriyorum bilimi de yok saymıyorum. Ama senin gibi de bilim bulamadı diye birşeyleri yok saymıyorum. Sen evde cüzdanını kaybettiğin zaman yok artık mı diyorsun yoksa araştırmaya devam mı ediyorsun? Daha ortaya çıkmayan, çıkarılamayan nice şeyler varken sizin kendi söylediğinizi kendi mantığınız alıyor mu?
Gereksiz atarlanıp hakaret etme meselesine gelince;
Edebinle sorarsan edebinle cevap alırsın. "ANLAT BAKALIM" gibi saçma bir emri vaki cümle ile sen giriş yaparsan ve dalga geçermiş gibi davranırsan bu şekilde cevap alırsın.
Ve bu konuda son mesajım. Tövbe haşa bazı insanlar o kadar tuhaf şeyler yazmış ki..