Daha önceden %100 orjinal iade garantili tester parfümler 70 TL diye konu açıp bir kaç satış yaptıktan sonra geri dönüşlerin parfümlerin orjinal olmadığıyla ilgili olduğundan satışı durduran siz değilmiydiniz?
Ayrıca bu görselleri de ordaki konunuzdan hatırlıyorum, siz %100 orjinal olmayan ürünleri satmaya çalışıyorsunuz şuan.
Kesinlikle şuan konumu baltalıyorsunuz ve bunu report edeceğim! Geçmişe bakıp görebilirsiniz hiç bir zaman satışımı durdurmadım mart ayından beri r10 da satış yapıyorum ve 1 kere bile - itrader almadım... Emin olmadığınız konu da yorum yapmayınız... Parfümlerimiz %100 Orjinaldir! Bu arada dikkat etmen gereken bir diğer hususta yaklaşık son 2 haftadır TOM FORD BLACK Orchid dışında Parfüm satışı yapıyorum... Mart ayından 15 gün öncesine kadar sadece TOM FORD BLACK ORCHID Satışı yapıyordum. Dolayısıyla başka görsel kullanmadım ve kaldı ki 1. fotograf ürünün kendi tanıtım fotoğrafı ancak 2. ve 3. fotoğraf benim kendi makinem ile çektiğim fotoğraflardır. Başka yerde daha önce kullanılmış olması imkansızdır...