Merhabalar, 29/05/2014 tarihinde reseller-hosting kategorisine limitlendirilmemiş olanaklara sahip bayi hosting arayışımı belirten bir konu açarak isteklerimi sıralamıştım ve konu üzerinden
@Nevya; benimle iletişime geçerek r10 üzerindeki satış konusunu gösterdi.
Skype üzerinden gerekli görüşmeleri sağladıktan sonra anlaştık ve hesabımı açarak hizmet süremi başlattı; ben de buna karşın ödemesini hesabına havale olarak gönderdim.
Şu an tarih 09/06/2014, geçen yaklaşık 10 günlük sürede gerek kendisi yani firma sahibi Nevzat olsun, teknik destek personelindeki Kadir Bey ve diğer çalışanlar olsun ne zaman ticket gönderdiysem jet hızında dönüş yaparak tüm sorularımı yanıtlandırıp sorunlara anında çözüm getirerek takdirimi kazandılar.
Bu sektörde belki yıllardır hizmet vermiyorlar ancak Nevzat'la müşteri-yer sağlayıcı ilişkisi haricinde arada sohbetimiz oluyor; bu yaz sonunda .com.tr'ye de geçiş yapacaklarını biliyorum ve sektörde yıllarca süre kalıcı olmalarını diliyorum. Bu kalite ve özveri anlayışıyla giderlerse de bunun dilek olmanın ötesine geçerek gerçekleşeceğinden en ufak bir şüphem bile yok.
Başta firma sahibi Nevzat olmak üzere, bütün Nevya.com personeline ve çalışanlarına buradan teşekkür eder çalışma hayatlarında başarılarının devamlılığını dilerim.
Saygılarımla.