rafet55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sakın kamuyonetimi maliye yazma hayatının en buyuk hatasını yaparsın. Kpss hazırlan o esnada okuluda oku. Açikogretim orgun gibi kolay değil eskiden havuzdan soru çikar madeni kesfedenler gecerdi ama şimdi soru hazirlayanlarin hepsi kazikçi ona gore. Ozellikle sorulari oyle yerlerden cikariyolarki mamalaklaşıyorsun. Orgunde ogretmeni kafaya alır kopya ceker gecersin. Aof te ise öss sinav sistemi vardir. Başında zeballah iki öğretmen arkana bile donemezsin.

20 soru sorar hepsi bes puandir. Bucuklar nokta besler yoktur sovyet sistemi gibi sistem demir yumrukla yönetilir.

Dersler hukuk matamatik ezberine guveniyorsan gel kamuya borçlar hukuku ifayı hatim edecem dersen gel

Bu gun adamlar çincede krizin ikimi tekmi sembolden oluştunu sordular yani eskisi gibi kolay değil

Lojistik oku yok halkla ilişkiler oku maksat okul bitirmek değilmi sonucta
haklısın sanıyorlarki şimdiki aöf eski sistemdeki gibi kolay bir girip okumayı denesinler ilk sınavdan sonra alayı bırakır kaçar ünv mezunu olmayan insanlar aöf kötüler sorsan ne mezunusun ortaokul der okumak isteyen varsa aöf gitsin okumayı denesin örgünde okuyanların çoğusu düşük notlarla geçiyor yada hocalardan bir şekilde yardım alıp geçiyor çevremde çok var bedavadan ünv mezunu olan, adam 2002 de okulu bıraktı aftan dolayı 2 sene önce gitti öğretmenleri kafaya aldı geçti şimdi bu adam hak etmedi örgünden mezun oldu aöf de en azından kopya yok okuyan hakkıyla okuyor hem fabrikada çalış hem oku her baba yiğidin hakkı değil.