cook tesekkür ederim ederim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan 09-06-2014 mesaj 00:02:31 -->-> Daha önceki 08-06-2014 mesaj 23:57:19 --
cok guzel özetlemissin hocam aslında. Yanlıssam düzeltin, kullanıcı x kanalını izlemek istiyor benim siteme giriyor kanalı izliyor(burda tasarım reklam yerlesimide önem kazanıyor.) istedğini almıs oluyor.
Burda benim yapmam gereken yayınların hep aktif kalmasını sağlamak. Herhalde bunu kastediyorsunuz.
Yayinlar surekli kesintili oluyor internet ortaminda. Bunun altyapisini olusturman gerekli ve bu da cok zor. Bunu bir tek ben ve canlitv.com yapiyor ve bu sayede yukarlarda duruyoruz.
Cok maliyetli ve sikintili bir is. Aylik sabit olarak 1500-2000 TL'yi gozden cikarmaniz gerekli, ek olarak surekli yayinlarin kontrolunu saglamalisiniz 24 saat boyunca. Yayinlari vermek icin ise altyapinin kurulumu en az 10-15 bin dolar.
Demek istedigim olay canli tv sitelerinde kullanici kaliteli ve donmadan yayin izlemek istiyor bunu saglayan da uste cikiyor, cunku kullanici o siteyi tekrar tekrar ziyaret ediyor.