linkbox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam tanıtım yazısı dışında link almanızı önermiyorum. Ana kelimeniz "canlı tv" ise önce "long tail keyword" analizinizi yapın. İlgili alt sayfalarınıza bu anahtar kelimeler üzerinden tanıtım yazıları ile link alın. Sonra alt sayfaların bağlı olduğu ana kategoriye aynı çalışma şeklini uygulayın. En son olarak direkt ilgili sayfaya önce alt anahtar kelimeler, sonra anahtar kelime şeklinde yine tanıtım yazısı şeklinde link alın. Bu sayfalara facebook ve twitter üzerinden nitelikli ziyaretçi gönderin. Girip gezsinler biraz vakit geçirsinler orada. İşlem tamam Çok karmaşık bir durum yok bence...

Not:Bu işlemleri genişçe bir zamana yayarak yaparsanız sorunsuz şekilde istediğiniz yükselmeyi elde etmiş olursunuz. (Genellikle böyle oluyor)
cook tesekkür ederim ederim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan 09-06-2014 mesaj 00:02:31 -->-> Daha önceki 08-06-2014 mesaj 23:57:19 --

iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tv izle canli tv kelimelerinde ve digerlerinde backlink ile bir yere kadar yukselirsin. yayinlari kendin vermedigin surece istersen 1000000 backlinkin olsun geri dusersin.

sitemi biliyorsundur belki canlitv.io. benim siralamalarda yuksek olmamin sebebi yayinlari kendim vermem baska hicbir nedeni yok. ne kelime ararsan ara ben varim cunku kullaniciya istedigini veriyorum. SEO zaten ozetle kullaniciya istedigini vermektir.
cok guzel özetlemissin hocam aslında. Yanlıssam düzeltin, kullanıcı x kanalını izlemek istiyor benim siteme giriyor kanalı izliyor(burda tasarım reklam yerlesimide önem kazanıyor.) istedğini almıs oluyor.
Burda benim yapmam gereken yayınların hep aktif kalmasını sağlamak. Herhalde bunu kastediyorsunuz.