Heleysa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Madem Allah bizim yapacaklarımızı ve yapmayacaklarımızı biliyor bu iğrenç dünyada neden yaşıyoruz ?
Sınavdayız . Ama sınavdan kaç alıcağımızı biliyor. Neden alıcağımızı bizim bilmemizi istiyor , bizim bilceğimizide biliyor . Eğer yaptığız hatayı bir daha yapmamızı istiyor . Ama yapıcağımızı biliyor . Tüm bunları yaparsak cehennem ile tehdit ediyor. Ama zaten onuda biliyor.

böyle devam eder. Küçükken annem bu şekilde kandırırdı . Oğlum bak kaderinde yapmak ve yapmamak var . Doğru yolu sen seçmelisin. Ama yanlışı seçtirende Allah , doğruyuda. Bu durumda Allah bizden ne istiyor ? Zaten benim nereye gidiceğimi biliyor.

Bir örnek verelim . Ben katilim , Allah benim katil olucağımı biliyor. Belkide binlerce insanın öldürücem . Öldürdüğüm insanlar arasında iyiler ve kötüler var . Yani benim o insanları öldürerek Allah onları ödül olarak onu yanına almış oluyor . Ya arkasında bıraktığı insanlar ? Acı , üzüntü , özlem ? Demek ki şuan yaşadığımız tüm duygular sahte . Anne , baba , aile ,arkadaş hepsi yalan dolan.

aGeneL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu noktayı atlıyorsun. Bu dünya oluşurken bu kadar iğrenç değildi bu dünyayı iğrençleştiren biziz.

Allah bunu zaten biliyor. Kendi istemiş bunu ?