Ya iki ibadet etmemek için kolayı sorgulamayı bırakın. Bende sorgulamıyor değilim bazı konuları ama böylesine değil, bu tarz sorgulama değil. Bana bu dünya nasıl oluştu bunu anlat öyleyse? Bu mükemmel kainatın bir yaratıcısı muhakkak ki var, olmalı.
Benim en çok sorguladığım, daha doğrusu merak ettiğim bir konu;
bir surede yanlış hatırlamıyorsam Allah (C.C) doğmamış, doğurmamıştır. geçiyordu. Şimdi Hiç kimse tarafından oluşmuyor. Yani nasıl var dı, hiç kimse yokken birden o? Merak ediyorum. Bi çok yerde sordum Aldığım cevap, nasıl gözlerimiz perdelendiyse aklımızda bir yere kadar perdeli. Doğruda olabilir.
Bir de mesela o gücü o an nasıl kendinde buldu, çünkü bir tek kendisi varken herşeyi yapabilecek gücü vardı. Ben bunları merak ediyorum. Ama inancım bu evrenin bir yaratıcısı olduğu yönünde ve yürekten dua'mı ediyorum..
İlk paragrafından sonra sana şahsen ben cevap vermeyeceğim, ukala bir yorum yapmışsın. Uzun uzun yazmak yerine "Allah var" yazsan daha inandırıcı bir şey yazmış olurdun. Yahu güzel güzel konuşurken neden gelip biri zırt diye atlayıp böyle saçma şeyler yazıyor anlamıyorum.
Öğrendiğiniz tek bir şey var. "Hiç bir şey sahipsiz değildir, herkesin bir sahibi vardır, yaradanı vardır, bu evreni de o yarattı vs vsvsvsvsvsvsvsvs..."
Sen daha o çok sevdiğin, uğruna öldüğün Allah'a ibadeti bile
"iki ibadet" olarak nitelendiriyorsun, Müslümanım diyorsun. Namaz kılıyor musun 5 vakit? Oruç tutuyor musun? İyi bir insan mısın? Bunları cevapla ondan sonra tartışırız senle.