English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım müslümanız diye hep ileride olmak zorunda mıyız ? Biraz dini sitelerde araştırma yapın.Herkes kendi kaderini yaşar.Rabbim herkese bir irade vermiş,akıl fikir vermiş.Tamam ben dini açıdan çok zengin değilim ama sizde bunu anlayacak kapasitedesiniz.Google kullanmayı biliyorsunuz o kadar profesör var bu işin okulunu okumuş adamlar var siz 2 satır şey yazarak bu tezleri çürütemezsiniz.

Kardeşim alaycı cevaplar verme inanmıyor olabilirsin ama buradaki insanların inançlarıyla oynamana gerek yok.O kadar din profesörü var bunların aklı senin kadar çalışmıyor mu ? Araştır öğren ama gelip burada bilmediğin konularda alaycı tavırlar sergileme.Adam başka ülkede doğdu diye cehenneme gidecek diye bir kaide yok.Bunu öğrenmen gerek önce.Ayrıca içinde ufacık bir iman olan adam bile cenneti tadacak.
aslında ben yukarıda şeyi kınadım hocam. 2.4 milyar $ diyanete para yedireceklerine 2.5 milyar $ ile japonya gibi gelişe bilirler ? neyimiz eksik mağlum japonyanın bilime ayırdığı miktar yıllık 2.5 milyar $ arada minicik bir fark var ve teknoloji olarak ne kadar ilerideler biliyorsunuz.