Valla r10da satılan siteler için bende sizin gibid üşünüyorum almadan 3 kez düşünmek gerekiyor

.
Projemiz ve sitemiz ortada ortalama ne kadar zamandır bu hitte olduğuda ortada arlaık ayında 90 bine satılıyordu bu site o zamandan beri kazancı artıyor. Normalde bu fiyata açılan siteler 1 ay sonra birdaha görülmüyor. Buda sitenin kalitesini ortaya koyuyordur diye düşünüyorum.
Dediğim gibi geçen ay en güzel 2 teklif 140 ve 150 bindi siteyi almak için fakat ben satmadım. Hatta arkadaşlardan 140 bin veren bu forumdaydı kendisi mesaj yazarsa konuya çok sevinirim.
Fakat sizin kafanıza yatmaz buna saygı duyarım. Kimseyi basit bir siteye ortak yapmıyorum. Kimisi 90 bini 10 senede kazanamaz kimiside 1 gecede restoranda yer
Ben ne bir gecede yiyenlerdenim ne de 10 yılda dahi kazanamayanlarda
Basit bir site değildir elbette de bu iş wm'likten çok bir yatırım işi. Ben bugün 90 bin verdiysem yarın öbürgün verdiğim 90 bin lira 100-120 olur mu yahut 80 bine düşer mi düşüncesindeyim. Elbette iyi bir sitedir. Sürekli güncellemeyle daha da kazandırır fakat ben bu kazanç oranını merak etmekteyim.
Bana 1 sene sonra 90 binimin ortalama kaç lira olacağı hakkında bir varsayımınız, tahmininiz var mı? Yoksa bu benim çabamla mı orantılıdır?