English adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Basit bir kitap değil Kur-an.Yıllar sonrasında olacak şeyleri anlatan bir kitap.Sizce bunu bir insan bilebilir mi ?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:08:12 -->-> Daha önceki mesaj 21:05:58 --

Her şey mantıklı bir şeye dayandırılmak zorunda diye düşünüyorum.Hiç olmayan bir şey kendi kendine olur mu sizce ? Ahiret vardır desek ALLAH vardır diyebiliriz.Peki ALLAH kendini gösterse sen iman etmez misin ? Ya da yaratıcıyı gören herkes iman etmez mi ? Ne anladık bu işten o zaman.
Ben de diyorum ki olmayan bir şeye neden inanayım? Ya 6-7 milyar insan var dünyada ve sadece 1,5 milyar müslüman var. 1.5 milyar müslümanın yarısı inanışa göre cehenneme gidecek, benden farksız kişiler sadece Allah'a inançları var. Ne namaz, ne oruç ne ibadet vs. Eee geriye kalan insanları neden bilerek başka ülkelerde yarattı Allah? Cenneti herkes için istemiyor mu yoksa orada yer mi az?

Mantıklı olarak şunu da düşünelim lütfen... Şimdi diyelim ki Müslüman bir ülkede doğmadınız, Amerika'da doğdunuz. Nasıl inanacaktınız?

Yahu Dünya'da doğan insanların %97'sinden fazlası ailelerinin dinlerine inanıyorlar. Siz bakmayın haberlerdeki "Müslüman oldu" başlıklarına. Müslümanlıktan başka dine geçenleri de bir araştırın, ateizme yönelenleri. O kadar cazip bir din olmadığını görmemeniz beni üzüyor gerçekten.

Bana saygılı, edepli cevap verene ben de edepli cevap veririm. Teşekkürler yorumunuz için.

HuluStyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevapların çok saçma ve kaçamak içeriyor.
Biraz daha mantıklı cevaplar verseydin tartışmayı devam ettirebilirdik
Yani anlayacağın beni etkileyici cevaplar veremedin.
Gerçekten çok umrumdaydın, üzdün şimdi beni. Tüh.. Kaçamak cevaplar veriyorsun diyorsun bana saçma cevap veriyorsun diyorsun; bana neden varsın diye bir soru sordun Allah var deseydin daha tutarlı ve güzel bir yorum yapmış olurdun, o narin parmaklarını da yormazdın o kadar saçmalığı yazmak için. Kusura bakma da.