OdemeHizmetleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- Kimsenin beni yaratmasına gerek yok. İnsanın nasıl oluştuğunu anlatacak olursam leylekler getirdi mevzusuna girebiliriz. Döllenme, zigot, embriyo anahtar kelimeleriyle google'da arama yapabilirsiniz. Yaratıcıya ihtiyaç yoktur hiç bir zaman. (Ateizm için ve ateizm bir din değildir.)

2- Neden varsın derken? Çok saçma bir soru olmuş. Şimdiki yok olanlar neden yok peki? Ölüm neden var? Herkes bir anda ölse aynı gün daha iyi olmaz mıydı? Acı çekmemizi istiyor olmalı tanrı. Her neyse.

3- Güneş ile alakalı sorduğun sorunun cevabı coğrafi olarak: http://cografyamiz.blogcu.com/gunes-...mustur/2783763

4- Mevsim sadece sana özel değil. Kutuplardaki biri de akşamı görmüyor 6'şar ayda bir gece gündüz oluyor bilirsiniz belki. Orada din yok sanırım?

5- Ahiret ile alakalı bana 1 tane kanıt göster ben de sana inanıp "aa bak bu doğru söylüyor, ahiret var, azap günü var." diyeyim.
Kanıtsız gelmeyin lütfen. "Ahlın var mı ahlını görebiliyoğn mu heeğ?" desen daha mantıklı bulurdum sorularını.

Dipnot: Cennet vaadedilmeseydi hiç biriniz inanmazdınız dinlere.



Afedersiniz yanlış anladım.
Cevapların çok saçma ve kaçamak içeriyor.
Biraz daha mantıklı cevaplar verseydin tartışmayı devam ettirebilirdik
Yani anlayacağın beni etkileyici cevaplar veremedin.