Merhaba,

Seni kim yarattı? İnsan nasıl oluştu? Neden varsın hiç düşündün mü?
İlk insan Hz. Adem'e inanmıyorsun sanırım ki eğer inanıyorsan ateist değilsin. Vereceğin en yakın cevap sanırım evrim teorisi. Evrim teorisi saçmalığı ile ilgili şöyle bişey sorayim maymunları ve diğer canlıları kim yarattı?

Güneşi kim yarattı? Neden Dünya ile müthiş bir döngü içerisinde gece & gündüz ve mevsimler oluşuyor?
Müslüman olmakla ateistler neyi kaybederler ?

Ve son soru ahiret zamanı hesaba çekilecek insanlar arasında Allah'a inancı olmayanların ebedi bir işkenceye maruz kalabileceği ihtimalini düşünürsen (ki net) pişman olup müslüman olmayı ister misin?

OdemeHizmetleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorgulamak iyidir, kafayı yemezsin. Sana, beynindeki gerçeklerin ortaya çıkarılmasında yardımcı olur. Kafayı yersin diyenlere inanma, onlara sorgulatmaktan, sorgulamandan korkuyorlar.

Kur'anda yazıyor demiş çoğu arkadaş. Kur'anda yazan sadece varlık belirtileri, onun başkası tarafından yazılmadığına da kanıtınız yok.

Anlamadığım bir husus var aslında.

Evrimin o kadar çok kanıtı varken inanmazsınız,
Tanrının kanıtı hiç yokken inanırsınız. İlginç geliyor bana.
Kimse bana demesin ki kanıtı nasıl yok kitaplar vs. vs.
4 farklı kitap neden indirildi? Değiştirilmiştir diyeceksiniz. Ya bu da değiştirildiyse??
Allah Kur'anı koruyor diyeceksiniz ardından, diğerlerini neden korumadı insanların sapmasına aracı oldu?

Ben inanmıyorum, aklınıza gelen her şeyi de sorabilirsiniz üşenmeden cevaplarım.

Not: Kimse saldırmasın, herkesin dinine saygım var illa Müslüman olması gerekmiyor. Budist'e de, Yahudi'ye de Hristiyan'a da saygım var, siz de bize saygı gösterin. Hiç birisine inanmıyoruz bu dinlerin.

Saygısızlık yaptıysam özür dilerim. Her inancı olup sorusu olanla tartışmaya girebilirim (seviyeli bir şekilde)