Mekruh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Var olan video'dan bahsediyorum hocam ben diğer video ile ilgili bir şey yazmadım farkındaysanız ve açılan konu ise kavga videosunu şikayet etme hakkındadır.

Size göre doğrular ve yanlışlar farklıdır aynı şekilde bana göre de doğrular ve yanlışlar farklı taktir edersiniz ki ama şöyle de bir durum var bu arkadaş ile o dayak yiyen çocuğun arasında ne gibi bir konuşma geçti bilmiyoruz.

her dağa çıkarım diyen dağa çıkmaz bu konuda hak veriyorum size o zaman şöyle bir mantıkla da devam edebiliriz hocam ; Biri size küfür ediyor siz tepki vermiyorsunuz. Küfür etmek demek eylemi gerçekleştireceği anlamına gelmiyor diye mi düşünürsünüz yoksa bu arkadaşın yaptığı gibi döver misiniz ? Sadece merak ettim hocam bu konuda ki düşünceniz nedir diye.

Teşekkür ederim bu arada fevri bir şekilde değil de sakin bir şekilde yanıtladığınız için.
Bende aslında bundan bahsediyorum.Doğru ve yanlış herkese göre farklıdır.Ama arkadaşa adam gibi konuda sordum gelip bizi azarlar gibi size acıyorum falan dedi.Ne diye acıyor onu anlamadım.Mutlak bir doğru yoktur.Herkes kendi düşüncesini belirtir saygı göstermek zorundasın.En azından yadırgarsın belki ama bunu düzgün dille söylersin.Ya da burada yazmazsın kendi kendine eleştirirsin.Herkes herkesin düşüncesina katılmak zorunda değil.Zaten mutlak bir doğru olsa ülkede kaos olmaz,herkes güllük gülistanlık yaşardı.Birde küfür olayına gelirse bayandan küfür bile yedim ama güldüm geçtim.Bunun dışında küfürün derecesi önemli.Manevi değerlerime küfür gelirse tabiki hoşnut kalmam gerekeni elimden geldiğince yaparım.Gerekirse yasal yollara başvururum.Ama şunuda söyleyim karşılaştırdığınız şeyler denk şeyler değil.Bir küfür olayıyla dağa çıkarım deyip çıkan ya da çıkmayan bir kişiyi karşılaştırmak yanlış bana göre.Şimdi bende derim dağa çıkarım diye ama bunu eyleme dönüştürmek lazım.Sadece lafla olmuyor maalesef.Videonun 1. dakikasını izleyin zaten olay meydanda yani.Sen faşistsen bende dağa çıkayım demiş sizce ciddi bir cümle mi bu ? Adamın amacı show buda açıkça belli.Odada 7 kişi varmış sesini çıkarmamış ama şimdi tüm ülke duydu olayı