Mekruh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arkadaşa kendinizce bir şeyler öğretmeye çalışıyorsunuz hocam saygı duyuyorum. Videoda ki hareketleri yanlış diye savunuyorsunuz ama aynısını bu arkadaşa uygulamaya çalışıyorsunuz.

Video dan anladığım kadarı ile pkk savunan bir çocuğu dövüyor. KENDİMCE bura da bir yanlış görmüyorum. Sonradan bir çocuğa vuruyor. Sizler gibi bende bu harekete karşı çıkıyorum MASUM birine vurduğu için eğer pkk yandaşı birine vuruyor ise BANA göre şikayet edilecek bir tarafı yok.
Kendinden 10 yaş büyük birine klavye başından bu sözleri sarfederse bu sözleri söylemem normaldir.Bende insanım sabır taşı değilim.Benimde sinirim yıpranabilir.Kaldı ki yaptığı sadece o değil.Kaldığı yurdun malını balkondan aşağı atıyor ve bu hareket yaşadığın vatana ihanet eden birine benzer.Ekmek yediği kaba pisliyor.Birde pkk yandaşı değil videoyu izlediysen orada bir muhalefet olayı var sadece.Bunun dışında her dağa çıkarım diyen dağa çıkmaz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:42:34 -->-> Daha önceki mesaj 20:41:08 --

CLass16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aman diyeyim hocam yaşınız 29dan küçükse falan söylemeyin sonra tehdit mesajları geliyor
İşte şekil A klavyeci arkadaş.Boşuna demiyorum yüreği yeterse diye Ama lafta yeter