t0praK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahsım adına konuda hesaptaki paranızı Screen atın PM göndereyim demişssiniz ama bedava ortak alsanız yine atmam..

Gerçekten ciddi düşünenlere verebilirsiniz. Profilden mesajları aratınca az çok belli olur zaten. Ama hesabında 90.000TL olan da 30.000TL olanda göndermez sanmıyorum.

O ibareyi kaldırın olmamış bence..
hocam ciddi ciddi diyenlerin profiline sizin dediğiniz gibi bakıyorum 1liralık ticaretle uğraşıyorlar. O kadar parası olan eminim 1 liranın peşinde koşmaz bu yüzden o ibareyi kullandım.

Ben 175-180 binlik site adımı vericeksem kişide bir screen atabilir sonuç itibari ile parasını üstüme geçirmeyeceğim sitemi belki bu r10daki çok şerefli en az 10 arkadaş kopyaladı hepsini spam bildirdim yada botlarını engelledim. Bunun dışında sitemdeki konuları kopyalayıp aynı seviyeye gelceğini sananlar kategorilere kadar aynen uygulayanlar temanın aynısını çalanlar vs düşünürsek çok haklıyım malesef

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:00:34 -->-> Daha önceki mesaj 19:56:55 --

CytSaiN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ortak aramanız çok akıllıca, gerçekten yürekten tebrik ederim.
Site adresini pm alabilir miyim?
hocam sitenin geleceği çok parlak bu yüzden açıkcası satmak istemiyorum. Aslında ortakda almasam olur ama çok yoruldum aynı anda realdeki işimde mahvediyor beni birde motor hastasıyım 600rr aldım gezmekte istiyorum. Sitenin yeni projeside bitmek üzere hal böyle iken benden 1 tane daha lazım ilgilenmem için. Ruslar clonlama işini geliştirse çok işime yarıyacak niyetiniz ciddi ise 0541 457 35 33 numaradan ulaşabilirsiniz.