BySpy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
otomatik vites 10 000 lık araba sıkıntı cıkarır bence otomatik alma
Hocam 10bin altı araçların geneli sıkıntı çıkarıyor zaten. 3-5 ayda olsa bir otomatik keyfi sürmek istiyorum.
monarch20 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen otomatik araç saten 1.5-2 bin lira daha pahalı yani 8 binlik bir araba almışsın gibi düşünmen lazım..

Bende çok araştırdım otomatik 13 bin e kadar ben 13 bine dahi güvenemedim ROVER 216 lara bakın parça sıkıntısı var diye genelde elinden çıkarmak istiyorlar parçacını bulup 10 bine temiz arabaya binebilirsin..
Hocam az bilinen markalarda parça sıkıntısı yaşayacağımı sanmıyorum yaşadığım şehirden dolayı. Hatta proton marka bile düşünüyorum özellikleri bakımından.
yalnizlarkulubu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
clio hb var http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...63561625/detay az yakar çok kaçar cinsten. bir tanıdığımda var yakıt gerçekden çok az parçası her yerde var.
Hocam eğer manuel almaya karar verirsem clio'dan çok daha iyileri var (sanırım clio'ya hiç ısınamayacağım ) Yinede teşekkür ederim.
FaLCoN_TiGeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alacağın araç Mercedes, BMW ve Volvo değil ise 2004 model altı otomatik vites işine girmeni önermem.

Uygun fiyata az yakan, seri giden avrupa araç düşünürsen bundan 5-6 sene önce kullandığım Mazda 323 vardı, o tarz bir araç önerebilirim, fiyatlarıda oldukça uygundur.
Evet mazdalar güzel fakat önceliğim otomatik olduğu için mazda pek düşünmüyorum.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.