hasan1963 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben 150 tl teklif veriyorum benden 10 dakika sonra hemen al fiyatı 450 tl olmasına ragmen siz siteyi 250 tl ye bu arkadaşa veriyorsunuz bu ETİK Değil
Hocam açılışı zaten 150 tl ydi sitenin. Konu ilgi görmedi diye bende mesaj saatlerine göre sizden 2 saat önce başka siteyle birlikte birlikte teklif veren arkadaşa siteler için anlaştım bu konuyuda iptal edicektim satışı ama unuttum o arada. Sizde site için anlaşma yapıldıktan sonra yaklaşık 2 saat sonra konuya 150 tl yazmışsınız. Bunuda çok geç gördüm ben. Zaten öyle olsa hocam 2 gündür satışı yapmak için konuyu günceller fiyatı arttrmak için konuyu üstte taşırdım eğer art niyet gibi bir düşüncem olsaydı. Ama 2 gündür ben mesaj bile yazmadım konuya. Buradanda anlayabilirsiniz zaten hocam. Mesajlardan saatler belli forumda moderatör arkadaşlar görebilirler. sadece skypede biraz geç görüştük işi varmış diye arkadaşın. Yani benim konuyu unutmam ve 1 gün giremem yüzünden böyle oldu hocam. Birde hep normal olarak satış konusu açardım ilk defa açık arttırma olarak konu açtım acemiliğime geldi. Sizde haklısınız bunu konuya yansıtmamız gerekirdi.