Birincisi yazılan bazı mesajları düzeltmek isterim. İnsanlık evrim geçirmiştir buna inanıyorum ama bu evrim eskiden 10 katı büyüklükteydik filan değil. Hiçbir bilimsel kaynakta insanların eskiden günümüz insanın 10 katı büyüktü diye birşey bulamazsınız.

Piramitleri uzaylıların yaptığına da inanmıyorum.

Piramitleri benim şahsi görüşüm ve almış olduğum eğitime dayanarak söylüyorum İnsanlar yaptı. Herşeyi günümüz koşuluyla, bilgisiyle lütfen düşünmeyin. Eski zamanlarda kölelik, bazı konulardaki bilgelik, nesli tükenmiş bazı canlıların kullanılması ve uzun bir zamana böldüğünüzde piramitlerin yapılmasının mümkün olduğunu göreceksiniz.

Eğer uzaylılar olayına girerseniz işin içinden çıkamazsınız. Çünkü piramitlerden çok daha önce dünyada öyle yapılar var ki bunu şuanki teknolojiyle bile yapamıyoruz. En basiti yapıları, tapınakları filan da boşverin M.Ö. 35bin - 25bin arasındaki mağara resimlerini görün o resimleri bile yapamayız. Bazı tapınaklar, yapılar sırlarıyla beraber duruyor fakat bilinmeyeni hemen uzaylılar yaptı şöyle oldu böyle oldu demek yerine İnsan dediğimiz varlığın neler yapabileceğini biraz hayal edin.