yasindayioglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam peki bu ajanslarda 3 aylık 6 aylık gibi abonelik alma imkanımız var mı bunun hakkında bilginiz var mı?
Hocam kendi görüşmelerimi söyleyeyim sana, 2 gün önce İHA'dan Mücahit Bey ile görüşmem oldu telefon yolu ile yıllık 6.000 TL fiyat çekti. Dediğin gibi aylık abonelik sordum, anlaşmalarımız yıllık malesef dedi.

Bugün Cihan Haber Ajansın'dan Eyüp Bey ile mail yolu ile görüştüm bölgesel abonelik için aylık 2400 TL fiyat çekti. Tek çekim yada 6 ay taksit ile olduğunu bildirdi. 6 aylık taksit süresini uzatması konusunda yardımcı olabileceğini sordum hayır cevabı almadım, hangi seçenekten yararlanmak istersin diye cevap verip açık kapı bıraktı. Yani en azından mail yada telefon yolu ile bir detaylı şekilde görüş böylece kafanda ki tüm soru işaretlerini silmiş olursun.

Lens adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adamlara aslında laf söylememek lazım. Yüzlerce muhabiri canlı yayın araçları var. Telif olarak belirli bir miktar ödenmesi lazım ama bu 6000 tl mi bilemem.
Aynen öyle hocam ama en azından ödeme yollarında kolaylık sağlayabilirler. Ödeme koşullarında çok katılar. Taksit sayısı az, peşin istemeleri vs vs. En azından taksit sayısı arttırılsa makul bir rakam