Şimdi şöyle birşey var hocam insan aklı ile oluşmayan birşeyin insan aklı ile çözülmesi mümkün değildir. yalnız şunu söyleyebilirim. Elektromanyetizma dan teorilerin birine göre dünyanın neresinde olursa olsun elinizdeki mıknatısın dünyanın başka bir ucundaki metal üzerinde manyetik etkisi vardır belki on üzeri eksi 9999999 ama bir etkisi vardır.. diğer gezegenler ve galaxyler ince bir düzende işlenmiş dünyamızın dengeleyici faktörlerinden birileri olabilir.

biz ne kadar sorgularsak sorgulayalım "Tanrının en başı doğumu" sorusunun yanıtını bulamayız çünkü biz bir anne ve bir babadan meydana gelmişiz bize göre böyle birşey imkansızdır. lakin bu bizim boyutumuzda bizim sınırlandırılmış beynimizde böyledir.

ben herhangi bir yanlış bilgi vermekten cekinirim. Ama şöyle düşünülebilir. Bugun sen zaman makinesini bulsan zamanın başına gitsen seni zamanın başında doğmadın , zamanın başında annen ve baban yok hiçlikte sadece sen varsın? yani ilerdede sen olacaksın geçmişdede sen varsın. Burda bu cümlelerimi okuyanlar yanlış anlamasın ben yine yetersiz beynimle yetersiz bir düşünce salladım.. bu düşünce bile bizim boyutumuzda var.. Bizim boyutumuzda olmayan birşey için o boyuta geçmeden yorum yapmak imkansızdır..

(yazı da güzel olmuş bunu paylaşayım düzenleyip bir yerde )