HostTC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aldığımda hizmet ve ürün gayet güzeldi fakat gün geçtikçe sorunların ardı arkası kesilmedi, sağolsun arkadaşta hiç ilgilenmedi. Beta itemlere artı basılmıyor, uyku modu sorunu var, chler kendi kendine kapanıyor, karakterler eşit güçte degil karabüyü suralar ve şamanlar diğer karakterlere göre az vuruyor. Konuda belirtilen extra özelliklerinde çoğu fileste yok, almadan önce birkez daha düşünmenizi öneririm. Saygılar.
Değerli yorumun için teşşekür ederim.

Beta itemler + basılmıyor diyorsun.

Orda ben kendim beta itemleri aktif etmedim kendi arkadaşlarımız kendisi etsin diye yaptım sonradanda sen isteyince yeni refine_proto vererek sorunu halletik.

Uyku modu sorunu var , chler kendi kendine kapanıyor dedin.
Yeni game dosyası verdim ücretsiz 3 kez auto-patcherini yaptım rootlarını düzenledim ses etmedim.

Extra özelliklerin hepsi var sana questleri attım kendin işliyemediysen beni ilgilendirmez.

Karabüyü suraların , şamanların damageleri 34k'dan dolayı kaynaklanıyor bunuda skill_proto veya item_proto'dan damageleri düzenliyerek yapabilirsin.

Piyasaya yeni girdiğin için pek bi bilgin yok ama değerli yorumun içinde teşşekür ederim sedat kırılmak darılmak yok dostum Skypedende silerek ayıp ettin hemşerim.