Sevgili kardeşlerim Kimsenin ben Hükümetin yaptığı iyi şeyleri eleştireceğini sanmıyorum ( en azından kendi adıma) açık net diyim Türkiye için hayırlı olsun iyi şeyleri her zaman iyi olduğunu söylerim ama kötü şeyleride söylerim.
İşte Bizlerle fark siz iyide olsa kötüde olsa eleştirmiyorsunuz Hayatta en kötü şey "Siyasi Parti Fanatikliğidir" takım tutar gibi siyaset tutan cok insan var ( siz öyle olmayabilirsiniz ) Herkes eleştirmeyi bilse yada yapılan yanlışlardada aynı şekilde evet bu sefer hatalı benim için X partisi vazgeçilmez değildir dese emin olun cok güzel bir ülke bizi bekler.
Konuya yazan kişiler kimse tartışma amaçlı yazmamış İnşallah dahada güzel olur benim pek bilgim yok İstanbulda yaşamıyorum ama İstanbul gibi başlı başlına bence Ülke denilecek yer için iyi olmuştur.
Buyuk devlet olma yolundaki kucuk adimlardan sadece birisi aslinda bu normal bisey bunu degerli kilan ise dis odaklarin ve icimzdeki hayinlerin bunun yapimina engel olmasi neden dunyanin merkezi olma yolunda engellenmek icin neden ipek yolu baharat yolu osmanlidan gecince dis mihraplar nasil kin beslediyse simdide ayni mantik soz konusu saygilar