Kirkbir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevgili kardeşlerim Kimsenin ben Hükümetin yaptığı iyi şeyleri eleştireceğini sanmıyorum ( en azından kendi adıma) açık net diyim Türkiye için hayırlı olsun iyi şeyleri her zaman iyi olduğunu söylerim ama kötü şeyleride söylerim.

İşte Bizlerle fark siz iyide olsa kötüde olsa eleştirmiyorsunuz Hayatta en kötü şey "Siyasi Parti Fanatikliğidir" takım tutar gibi siyaset tutan cok insan var ( siz öyle olmayabilirsiniz ) Herkes eleştirmeyi bilse yada yapılan yanlışlardada aynı şekilde evet bu sefer hatalı benim için X partisi vazgeçilmez değildir dese emin olun cok güzel bir ülke bizi bekler.

Konuya yazan kişiler kimse tartışma amaçlı yazmamış İnşallah dahada güzel olur benim pek bilgim yok İstanbulda yaşamıyorum ama İstanbul gibi başlı başlına bence Ülke denilecek yer için iyi olmuştur.
Niyetinizi anlıyorum hocam, fikirlerinizede saygı duyuyorum,bu konuda hiç tartışma çıkarmayalım şuan çok güzel gidiyor .

Benim bildiğim kadarıyla Almanya`nın havaalanından başka avrupada tüm aktarma trafiğini kısaca merkez görevini görebilecek başka bir hava alanı olmadığından bu proje ilede alternatif olarak ve coğrafi konumlada en uygun biz olduğumuzdan dolayı kudurdular.

Vatanımıza milletimize hayırlı olsun, birilerinin ayağı kırılıyor hep birlikte sevinmeliyiz .