yasindayioglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam avukatlar ne kadar para istiyorlar telif için? Avukat aradığında siteyi kapatsak veya abone olursak davadan vazgeçiyorlar mı?
bunların acıma duygusu yok. işleri güçleri dava açmak. Siteyi kapatman silmen hiçbişey değiştirmiyor. Host domain ip numaraların bilgilerin herşeyin ellerinde. Bu bilgiler de bilişim suçları ve noter tasdikli. Vay ben yapmadım görmedim deme şansın yok. Bilişim suçlarındaki ekip genç ve dinamik. İşi bilen adamları sınavlarla seçip almışlar.

abone olmak istediğinde normal fiyatı kabul etmiyorlar. misal 5 bin lira ise onu kampanyalı satış fiyatı o normalde 15-20 bin tl liste fiyatımızdır diyip o şekilde telifini tazmin etmeye çalışıyor. Resimler ve haberler telifli. Bir resmin bedeli 500 $ + kdv diyor mesela..

Söylediğim gibi kimseyi korkutma amacım yok. Savcısı mahkemesi avukatı çok uğraştık. Hatta savcıya ifade vermeye gittiğimizde sıra bekleyen çocuklar vardı yine haber telif hakkı. R10 forum falan diye konuşuyorlardı fakat sohbete katılmadım ben onlar da yırtmaya çalışıyorlardı.

Bilgisayarlar incelenmek üzere el konuldu. En kötü başıma gelen şey de karakola gittiğimizde çocuk işi mi yapmışlar falan diye itham edildik....