bu muhabbeti geçende youtube'da bir video izlerken denk geldim ateistler müslümanların sorularını yanıtlıyorlardı felan ekşisözlükte görmüştüm.
ben Allaha inanıyorum öncelikle onu belirteyim.
Videoda evrim teorisindende bahsetti, işte iki farklı maymuna benzer grup varmış bizim grup insanlığa doğru evrimleşmiş felan maymunların olduğu grupta mayum olarak kalmış diyor. Kanıtı olarakta insanda hiç bir şekilde işe yaramayan apandist.
Ben apandist ameliyatı olum ve çok çektim hakkatende apandist denilen organ hiç bi işe yaramıyor üzerine hasta ediyor patlıyor felan insanlar ölüyor geç müdahalelerde.
Apandist deyince ilgimi çekti önce
Sonra dedi maymunlarda olan kuyruk sokumu neden insanlardada var kuyruk olmamasına rağmen.
Onuda duyunca bastım kahkahayı 5 sene evel kuyruk sokumu hastalığı olan kıl dönmesi ameliyatı oldum ve kuyruk sokumu denilen alandan bi yumruk et parçası kopardılar 1 sene sürdü yaranın kapanması.
Ulan dedim yavaş yavaş evrim teorisine dahil olan herşey üzerimde çıkıyor.
Allahtan devam etmedi halbuki, daha fıtık ameliyatı felan olmuşluğum var
Velhasıl kelam, hakkaten bu kuyruk sokumu ve apandistin açıklaması nedir ? bizde neden kuyruk sokumu var ? Veya neden apandist var
Appendix ( kör barsak ) Vücudumuzda gereksiz bir organ değildir. Bunu söyleyen kör cahildir
Appendix'in iltihaplanması. Apandisit sebebi ise barsakta bulunan bir savunma mekanizmasının doğru çalışmasıdır. Tıpkı bademciklerinizin iltihaplanması gibi yani. Vücudunuza ağız yolu ile giren mikropları bademcik engeller. İnce yada kalın barsakta olabilecek bir tehdit ise appendix tarafından engellenir.
Kıl dönmesi ise bir kuyruksokumu hastalığı değil, bir cilt hastalığıdır. Kılın olduğu her yerde olabilir. KDS (Kist dermoid sakral yada sakral bölge cilt kisti) olarak tabir edilir. KDS zor tedavi edilir çünkü genelde kuyruksokumunda meydana gelir, genital bölgeye çok yakındır, çok terler, çabuk enfeksiyon kapar, bir sürü sebebi var bunun.