sitelerim isdedigim düzeyde metin2 işinden usul usul sıyrılmaya çalişiyorum ama tanıtım sayfalarına devam minecraft bombom transformice gibi sitelere meyillendim
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:09:54 -->-> Daha önceki mesaj 17:01:23 --
Konuda yanlış tabirler kulandım sanırım tanıtım sitelerimden reklam vermiyorum tanıtım sitelerim zaten hitli 4 5 bin çogul hitleri olanlar var oy kassın millet benim reklam verecegim site server 1 kişiye verecegim serverin site hiti google aramalardan tanıtım sayfalarımdan gelen hitler ile günlük hiti 200 lere ulaşıyor bu 200 hit oyun oynamak için tıklayan insanlar tanıtım sayfasından bakıp şu serverin sitesi nasılmiş diyip bakan kişiler degil + hiç item satılmadı bu serverde ben ilgilenemedigim için bırakdım neticede facebookdan reklam alınıyor 1 milyona yakın sayfalarımız mevcut arkadaşlarımın ve benim sayfalarımın toplamı bi reklam atiyorum sayfalardan inanın 200 kişi gelmiyor. bitik facebook işideen iyisi gene Google amca
35k sayfam var kendi serverime ayit Hiç bir şekilde beyeni butonları ile kasdım kesinlikle metin2 harici kımse yokdur sayfamda eskiden bir reklam atiyordum 15 bin görüntüleme oluordu şimdi ise 1 k yı zor görüyorum facebook milete kasdırtı sayfaları şimdide para verirsen kullanıcı yollarım diyor
oyun açınca artık banada yardımcı olursun abi