Kıtlık'ı yaratanda insan her yere saldırıyoruz dünyada dogal olan bir şey kalmadı, yok kuresel ısınmaydı cevre kirlili derken toprak da verimsiz olur havada
ben din tartışmıyorum az biraz düşünüp öyle hareket edin istiyorum
Kıtlığı verende Allah. düşünmek gerekiyor işte söylediğiniz gibi yaratıcımız Allah bize niye kıtlık veriyor bunu bi sorgulamalıyız biz ne yaptıkta bunu yaşıyoruz.Ne yaptığımızı söyliyeyim her türlü azgınlık içerisinde olduk ahiretimizi unutup dünya zevkinin peşinden hırsla koştuk benliğimizi kaybettik bi anlık zevklerimize kaptırdık kendimizi bunları düşünmeliyiz diye Allah bize bunları gösteriyor biz şükretmiyoruz diye Allah bize cezalandırıyor depremler doğal felaketler çoğalıyorsa bu bizim suçumuzdur imanımızı kaybettiğimizin göstergesidir
Tanrı mantıkla falan değil, Bilim ile ispatlanır. Mantık dediğiniz sizin kendi kafanızda kurduğunuz bir düşünce. Sizin kafanızın içerisinde bulunan düşünce, Tanrı'nın gerçekte var olduğu anlamına gelmez.
Bilim henüz Tanrı'nın varlığını kanıtlamadı. Daha doğrusu Bilim Adamları böyle bir şeye cevap veremiyor/inanmıyor.
Bilim dediğiniz şey insanların kendi kafasındaki düşüncelerle gördüklerini yorumlaması değilmidir? Bilimide yaratan Allah'tır inanmadığın şeyi kanıtlamak niye istesinki bilim? birilerinin yönlendirmesiyle haşa Allah yoktur dediklerinde bilim herşeyi doğru bilir söyler diye inanacakmıyız? Bilim kimdir ki herşeyin eksiksiz ve mükemmel yaratan Rabbimizi kanıtlayacak?
eksik veya yanlış söylediklerimden Allah'a sığınırım