Benim de arkadaşlar gibi sıralama sıkıntım var 4 ay önce aldığım domainle sektörel Bi konuda eğitim sitem var site kurulumunda siteyi arama motorlarına açtım ve direk temayı değiştirip özgün yazılarımı paylaşmaya başladım pek güncel tuttuğum söylenemez lakin artık daha fazla zaman ayırmaya çalışıyorum bir ara temada editleme yaparken Bi sorun oluştu zor bela yazıları kurtardım yaklaşık 15 kadar yazı vardı hemen tekrardan wordpressi silip kurdum aynı ayarları ile ve kalıcı bağlantılardaki düzeni değiştirdim örnek : siteadi.com/ekonomi/borsada-bugun.html tarzındaydı onu kategori ismini kaldırarak sadece konu adı kalacak şekle soktum ardından yazıları eklemeye devam ettim index alıyor fakat 2-3 gün surebiliyo sitemapı falan Google yönetici araçlarına tanıttım onlarda Bi sıkıntı yok link çalışması da yapmadım geçmişte açtığım aynı konudaki bloggerim var onu paravan blog olarak kullanıyorum ve facebookta site adına bir sayfa açtım ordada aynı şekilde yazıları paylaşıyorum tabi bunları wordpress eklentisiyle manuel olmadan yapıyorum son günlerde sıralamaya hala çıkamamanın getirdiği hayretle Bi yerlerde hata yaptığımı düşünmeye başladım ne gariptir şuan bunları yazarken dahi her yaptığım işlemde bir yanlışlık olduğunu süzebiliyorum

neyse konuya donuyorum yavaştan yanlış strateji uyguladığımı fark edince otomatik post eklentisinden paravan bloğu çıkartıyım dedim ve çıkarttım da sanırım bloggerım anında index aldığından yazının asıl kaynağı bahsettiğim sitem olmasına rağmen kaynağı paravan bloğum olarak görüyor Google amcam kendi içeriğimle spam mı yapıyorum yoksa

onu geçtim konu içerisinde okuduğum soru cevaplardan sonra domainimin geçmişi hakkında da şüphe duyuyorum ve daha fazla uzatmıyım bu işlerden elini eteğini falan çek dersin

yardımlarını bekliyorum üstadım şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum yardım bekleyen diğer arkadaşlar da inşallah sorunlarını çözerler selam ve dua ile