Bique adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Faaliyet belgeniz yoksa forum üzerinde satış yapamazsınız, bunun a'sı b'si yada c'si yok r10 tüzüğüne göre,
Size yada başkasına göre düzenlenmiş bir kural yada kişisel bir davranış değil neticede,
Ayriyetten vergi dairesi ile ilgili bilgilerinizi öğrenebilirmiyim, madem satış yapıyorsunuz bu şekilde bilgilere sahipsinizdir.
vergi müfettiş'i olmaya özeniyorsanız. maliyeye başvurun

YS belgesi çıktıgı günden beri bomboş bir evrak bu olmazsa olmaz diye bişey yok Yasal başvuru yaptıysanız SATIŞ YAPA BİLİRSİNİZ! bu durumda sorumluluk forum yönetim ekibinde !! firmalarda degil bu insanlar yatırım yapıyor zaman harcıyolar emekleri var kagıt parçası için insanların ekmegiyle oynamamak lazım. Kanunen satış yapma izniniz olmasına ragmen bazı forumlarda YS belgesi olmadıgından izin verilmiyor.. ayriyetten soyle bir tanıda gelmiş yıllardan beri ->> YS belgesi olan dolandırmaz,müşteriyi memnun eder, adresi bellidir gibi bir tutum almış başını gıdıyor YS belgesi olupta forumda kaç *********** cıktı say say bitmez. bırakın artık bu ben bilmem kanun böyle tavırlarını

@UnixCode Hocam Bizde 5 aydır beklıyoruz hiç bir forumda satış yapamıyoruz. sorunumuzu yönetim ekibine iletiyoruz kopyala/yapıstır cevaplar gelıyor. YS belgesi olmayan dolandırıcıdır damgası yiyoruz.YS belgesi olanlar parasına para katarken olmayanlar ise cepten yemeye devam ediyor.yasal olarak benim satış yapma hakkım varken kime göre belirlenmiş yasal olmayan şartlara gore yönetiliyoruz çok yazık..