Merhaba arkadaşlar,
Yakın zaman içerisinde mevcut sitemi büyütme amaçlı çalışmalara başlayacağız. Bunlardan bazıları videolu mobil oyun ve ürün incelemeleri olacak.
Forumda bildiğiniz üzere toplu tanıtım yazısı satan arkadaşlar var. Bunlardan tanıtım yazısı almayı düşünüyorum. (Yaklaşık 200-300 siteden) Bana her hangi bir zararı olur mu? En sağlıklı SEO için nasıl bir yol izlemeliyim?
Bunların dışında Facebook ve Google reklamları düşünüyorum. Bu konularda tecrübesi olan arkadaşlar önerilerde bulunurlarsa çok makbule geçer.
Teşekkürler, iyi forumlar...
Merhaba,
Sirf tanitim yazisi satma amaci ile acilmis sitelerden tanitim yazisi almanizi size onermiyorum. Google Trends uzerinden sektorunuze yakin siteleri belirleyip ona gore bir alim yapin. Birde tanitim yazilariniz butun sitelerde farkli olsun. Ornegin: 10 farkli siteden 1 yazi yerine her 10 siteye 10 ayri yazi seklinde.
Saygilarimla,